Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині зібрали 66 мільйонів соціального внеску

17 червня 2014 р., 21:07

55 мільйонів сплатили юридичні особи, а решта – фізичні.

Щомісячно звітують та сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування близько 7,6 тисяч платників Хустського району.

Загалом, як повідомив начальник Хустської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Михайло Русняк, за 5-ть місяців надійшло 65,6 млн. грн. єдиного соціального внеску, з них 55 млн. грн. сплатили юридичні особи та 10,6 млн. грн. – фізичні. 

Виконання зобов’язань зі сплати єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування – це, перш за все, своєчасні пенсії та соціальні гарантії, зокрема, захист на випадок безробіття та від нещасних випадків й професійних захворювань, а також тимчасової втрати працездатності.

Нагадуємо, що для зручності платників звітність з єдиного соціального внеску можна подати засобами телекомунікаційного зв’язку з використанням ключів електронного цифрового підпису. Фахівці інспекції зазначають, що формат електронного звітування є зручним у користуванні, економить час та кошти платників. Варто тільки отримати цифровий підпис, який Міндоходів надає безкоштовно та завантажити відповідне програмне забезпечення.
За матеріалами Хустської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp