Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У п’ятницю 13-го хустянин отримав 13 років за вбивство рідної матері

13 червня 2014 р., 18:00

Число "13" у житті закарпатця зіграло рокову роль.

Сьогодні, 13 червня 13 років позбавлення волі отримав 51-річний хустянин, який вбив власну мати - Хустським районним судом винесено відповідний обвинувальний вирок.

Державне обвинувачення в суді підтримував заступник Хустського міжрайонного прокурора молодший радник юстиції Володимир Келемен. Він повідомив, що у лютому, до Хустського районного суду прокуратурою направлено обвинувальний акт про обвинувачення місцевого жителя, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України - умисне вбивство. У ході судового розгляду встановлено та прокуратурою на підставі зібраних доказів доведено, що у грудні минулого року, 51-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки зі своєю матір’ю жорстоко побив неньку кулаками, а відтак ще й пляшкою з-під пива. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка невдовзі померла, а син-вбивця тепер відбуватиме покарання в місцях позбавлення волі.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp