Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги об’єднаної територіальної громади Свалявщини

11 січня 2017 р., 11:50

Відкрито нові казначейські рахунки

Відповідно до вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та у зв’язку з об’єднанням у 2016 році територіальних громад сіл, селищ та міст в органах Державної казначейської служби України з 4 січня 2017 року відкрито рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад, місцеві ради яких набули повноважень за результатами перших місцевих виборів, що відбулися у 2016 році.

Зокрема рахунки, відкриті Державною казначейською службою України з 4 січня 2017 року для зарахування надходжень, діють лише для центрів об’єднаних територіальних громад, а по громадах, які увійшли до їх складу, – рахунки закрито.

Звертаємо увагу, що нові реквізити рахунків відкриті для платників податків виключно в частині податків і зборів, що підлягають зарахуванню до місцевих бюджетів. Для сплати податків і зборів, що підлягають зарахуванню до державного бюджету, продовжують діяти ті самі рахунки, що були відкриті у 2016 році в органах казначейства на рівні районів та міст обласного підпорядкування.

Таким чином, у Головному управлінні ДФС у Закарпатській області наразі інформують про зміну реквізитів рахунків Полянської територіальної громади, до якої ввійшло 9 населених пунктів Свалявського району.

Перелік рахунків для зарахування надходжень до бюджетів розміщено на офіційному порталі Територіальних органів ДФС у Закарпатській області в розділі «Бюджетні рахунки».
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp