Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Міноборони розповіли, скільки років може тривати розмінування Донбасу

23 січня 2017 р., 16:58

Наразі потрібно приділити увагу підготовці потрібної кількості військових інженерів

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України Віктор Муженко заявив, що розмінування Донбасу може тривати десятки років. Про це він повідомив під час наради з керівним складом ЗСУ у понеділок, 23 січня, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Розмінування окупованих нині територій Донбасу після їх звільнення може тривати десятки років, тож Збройні Сили України мають бути готовими до такої роботи",- заявив Муженко.

Він також додав, що важливо враховувати цей факт і приділити увагу підготовці потрібної кількості військових інженерів. За його словами, ця військова спеціальність користуватиметься підвищеним попитом.

Муженко наголосив, що всі навчальні центри інженерних військ мають завершити комплектування та оснащення відповідно до власних штатних структур для якісної підготовки необхідної Збройним Силам України кількості фахівців різноманітних інженерних військових спеціальностей.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp