Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Селян від біди застерігали (ФОТО)

24 січня 2017 р., 17:41

Рятувальники

На Закарпатті.

Триває опалювальний сезон, тож ризик виникнення пожеж у житловому секторі залишається досить високим. Найчастіше до загорань в оселях краян призводять порушення правил експлуатації пічного, газового опалення та електрообладнання.
З метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі та негативних наслідків надзвичайних ситуацій, 24 січня працівники Виноградівського районного відділу У ДСНС спільно з представниками газового господарства провели профілактичні заходи у с. Сасово Виноградівського району.
Даний населений пункт обрали не випадково, адже саме тут 8 січня 2017 року сталася трагедія: через несправність газового котла загинуло подружжя.
Насамперед рятувальники організували нараду в приміщенні сільської ради, на якій для присутніх озвучили статистику пожеж у Виноградівському районі.
Далі, розділившись на групи, здійснили обхід житлового сектора. Особливу увагу звернувши на так звану «групу ризику». Також проводилися профілактичні бесіди й з перехожими. Рятувальники розповідали громадянам про дотримання правил пожежної безпеки в побуті, акцентувавши увагу жителів села на правила користування пічним опаленням та електропобутовими приладами, а також попереджали про небезпеку чадного газу. У свою чергу газовики проводили профілактичні обстеження домівок громадян та розповідали про правила користування газовими приладами. Мешканцям будинків були роздані відповідні листівки та пам'ятки попереджувального змісту.
Повідомили у ДСНС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp