Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець зважився на гріх

3 лютого 2017 р., 18:41

Вчинив крадіжку

Викрав мобільн6ий телефон та гаманець.

36-річний раніше судимий ужгородець фігурує в кримінальному провадженні щодо крадіжки молібільника та гаманця. Йому загрожує ув’язнення строком до трьох років На телефон «102» зателефонувала ужгородка, яка повідомила про зникнення її мобільного телефону марки «Samsung» та гаманця з коштами в розмірі 20 євро та 500 гривень. 

Поспілкувавшись з потерпілою оперативні працівники запідозрили, що крадіжка ймовірно сталася в період, коли жінка перебувала в гостях у свого знайомого. Вона розповіла, що окрім неї та господаря квартири з ними був ще один незнайомий їй чоловік. Вживши необхідних заходів працівники кримінальної поліції Ужгорода встановили, що крадієм є саме той незнайомець, який також гостював у їхнього з потерпілою спільного друга. Він непрацюючий та вже раніше був засуджений за умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Його розшукано та затримано. Речові докази від злочинця правоохоронці вилучили та долучили до матеріалів кримінального провадження. Дії правопорушника слідчі кваліфікують як таємне викрадення чужого майна – крадіжка (ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України). Досудове розслідування по цій справі триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp