Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники полегшували життя краянам (ФОТО)

27 лютого 2017 р., 17:00

Аби не було біди

Весна, ще офіційно не вступила у свої права, а пожежі сухої рослинності вже почали турбувати вогнеборців. Тож, зараз саме час проводити профілактичну роботу серед населення щодо небезпеки спалювання минулорічного сухостою та сміття. Рятувальники Виноградівського району провели захід відповідного спрямування сьогодні, 27 лютого, на території Буковецької сільської ради.

Спочатку – зібрання у сільській раді із активом села та зацікавленими відомствами, ну а далі вже за звичною схемою: рятувальники вирушили вулицями населеного пункту, аби довести до відома кожного селянина про небезпеку спалювання сухостою та звісно ж про правила пожежної безпеки у побуті. Також не забули «рейдовики» й про підростаюче покоління с. Букового – завітали до місцевої школи, де провели із дітьми лекцію на тему «Безпека із вогнем та попередження пожеж через дитячі пустощі». Окрім того рятувальники розповіли про навчальні заклади у системі ДСНС, тож, на майбутнє, якщо хтось з учнів захоче стати мужнім та сильним приборкувачем вогню, вже знатиме до якого вишу вступати.

Під час профілактичного відпрацювання рятувальники нагадували місцевим мешканцям й про дії під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Зараз, з початком весняно-польових робіт, ця тематика є не менш актуальною.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp