Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Директором з виробництва Євробачення-2017 став Ола Мельциг

17 березня 2017 р., 15:14

Директором з виробництва шоу Євробачення-2017 є Ола Мельциг (Ola Melzig).

Для нього це вже 13-й пісенний конкурс, до проведення якого він задіяний. Мельциг працював на Євробаченні в Києві у 2005-му, а до того, у 2004-му, в Стамбулі, де перемогла представниця України Руслана Лижичко. Також він двічі працював над підготовкою Дитячого Євробачення в Києві."Я в захваті від того, що знову повернувся в Україну. Я вже вчетверте займаюся тут підготовкою Євробачення, і це чудове відчуття – повернутися і працювати з багатьма тутешніми друзями", – зазначив Ола Мельциг.

До команди цьогорічного пісенного конкурсу директор з виробництва шоу приєднався ще в січні. Відповідає він за технічну сторону конкурсу – обладнання, світло, спецефекти, організацію телетрансляцій.

"Без мене співаки не зможуть виступити, бо інакше не буде ані сцени, ані світла, ані музики. А ЗМІ в свою чергу тоді не зможуть висвітлити цю неймовірну подію, щоб увесь світ дізнався, яким чудовим є пісенний конкурс Євробачення-2017 у Києві", – розповів про свою роботу Ола Мельциг.

Ола Мельциг працював над підготовкою масштабних і престижних подій, таких як церемонія відкриття Олімпійських ігор та вручення Нобелівської премії.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp