Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі пішли до рятувальників (ФОТО)

23 березня 2017 р., 15:20

Запобігти, врятувати, допомогти

З метою навчання підростаючого покоління основам безпеки життєдіяльності та правильним діям в умовах небезпеки, 23 березня на території 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я місцеві рятувальники провели для школярів громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Участь у заході взяло понад 40 дітей 4-5 класів Міжгірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. До дітей також приєднався й голова Міжгірської районної ради Василь Щур.

Рятувальники розповіли про те, як недбалість дорослих і пустощі дітей приводять до пожеж, навчили правил безпечного поводження у побуті та на вулиці. Особливу увагу школярів акцентували на правильній поведінці під час відпочинку на природі, водоймах, виявленні вибухонебезпечних предметів та у разі виникнення пожеж у побуті. В ході акції школярі із задоволенням приміряли на себе бойовий одяг вогнеборців та ознайомлювались з пожежно-рятувальною технікою. Діти фактично засипали вогнеборців всілякими запитаннями, особливо їх цікавила будова червоно-білого автомобіля та характеристика наявного рятувального устаткування.

Така зустріч із пожежниками надовго запам’ятається дітям, а на згадку залишаться світлини та друкарська продукція з правила безпеки життєдіяльності.









У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp