Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Досвідчений грабіжник отримав 2 роки випробувань

23 червня 2014 р., 11:24

У Мукачеві засудили грабіжника, з яким "знайомий" ледь не кожен місцевий правоохоронець.

За грабіж поєднаний з насильством Мукачівський міськрайонний суд засудив мукачівця до 4 років позбавлення волі з призначенням випробувального терміну – 2 роки. 

Наприкінці березня цього року засоби масової інформації повідомляли, що небайдужі громадяни «на гарячому» затримали грабіжника, який штовхнувши на землю жінку, вирвав від неї сумку, в якій були гроші підприємства у сумі більше 11 тисяч гривень. Одразу слідчим міськвідділу під процесуальним наглядом прокуратури м.Мукачева було відкрито кримінальне провадження щодо 27-річного грабіжника за ознаками част.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж поєднаний з насильством». 

Нагадаємо, ввечері, близько 17.00 год, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 63-річної жінки, яка працює касиром на одному з підприємств міста. Схвильована мукачівка пояснила, що на неї напав невідомий, вихватив з її рук сумку і намагався втекти. Проте допомогли небайдужі громадяни, які затримали правопорушника до приїзду працівників міліції. 

Затриманого чоловіка, оперативники Мукачівського міськвідділу впізнали відразу. Хлопець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Проте йому вдавалось до цього випадку уникати кримінальної відповідальності. Зараз, ситуація не повторилась. В судовому засіданні прокурор надав беззаперечні докази його винуватості, звернув увагу на тяжкість та підвищену суспільну небезпечність вчиненого злочину. 

Вироком Мукачівського міськрайонного суду молодого хлопця за вчинення кримінального правопорушення – грабежу, поєднаного з насильством, засуджено до 4 років позбавлення волі з призначенням випробувального терміну – 2 роки. 
Старший прокурор прокуратури м.Мукачева Михайло Галай

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp