Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Торгівля "кайфом" Ужгородці з рук не зійшла (ФОТО)

6 квітня 2017 р., 21:00

За дівчину взялася прокуратура

За процесуального керівництва ужгородської місцевої прокуратури затримано при збуті метамфетаміну 27-річну ужгородку.

Зокрема, як повідомив керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко, працівниками УПН ГУНП в Закарпатській області спільно з СВ Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області, на підставі постанови про контроль за вчиненням злочину у формі оперативної закупки, було проведено контроль за вчиненням злочину у вигляді оперативної закупівлі психотропної речовини «Метамфетаміну» у 27-річної мешканки м. Ужгород.

Жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України, при збуті за 1000 гривень близько 0,5 грам психотропної речовини «метамфетамін».
Передувало цьому фіксація подібного злочину, який вчинила жінка 17 березня. Тоді вона за 400 грн продала чоловіку два згортки метамфетаміну.


Наразі час, як уточнив Дмитро кириленко жінка перебуває в ІТТ. Сьогодні їй повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307 КК України, кваліфікуючими ознаками яких є незаконний збут психотропної речовини.
Зважаючи на те, що ужгородка підозрюється у вчиненні ряду тяжких злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, санкція статті яких передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до десяти років із конфіскацією майна, суспільна небезпека скоєного нею злочину визначається поширенням та згубним впливом наркоманії на свідомість та спосіб життя громадян, що призводить до поступового занепаду та деградації особистості, прокуратура вимагатиме обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення грошової застави – наголосив прокурор.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp