Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

19-річний юнак вкрав зі студентського гуртожитку батареї

29 квітня 2017 р., 13:15

І за отримав один рік умовного терміну строку ув’язнення

До поліції Мукачева з заявою про крадіжку звернулася мешканка гуртожитку, що знаходиться по вулиці Писарєва. Жінка повідомила, що з її кімнати викрали чавунні батареї.

У ході розгляду справи дільничний офіцер Мукачівського відділу поліції з'ясував, що кімнату, звідки викрали батареї, винаймала мукачівка. На момент скоєння крадіжки вона перебувала у сусідів поверхом вище. Вхідні двері господиня залишила відчиненими, чим і скористався 19-річний хлопець, мешканець вказаного гуртожитку. У скоєному юнак зізнався.

Після закінчення усіх слідчих дій правоохоронці передали справу до Мукачівського міськрайнного суду, згідно з ухвалою якого 19-річному мешканцю Мукачева призначено покарання у вигляді умовного терміну строком на один рік.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
баламут 30.04.2017 01:24 IP: 75.75.163.188
Кожен хоче добре жити. Заробити добре немож, хіба що вкрасти чи поцупити щось. Вийшов у варош та побачив які тачки їздять, зрозумів що за зарплати то не куплено.Просто хто зумів , то пожичив у ....України. Україна займала 15 місце в світі на час розпаду Ссср.А зараз займає 115 місце.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp