Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У студента з кімнати у гуртожитку вкрали телефон і гроші

5 травня 2017 р., 21:15

Поліція встановила особу крадія

До ужгородських правоохоронців надійшли звернення двох ужгородців. 20-річний студент місцевого вишу повідомив, що з кімнати гуртожитку, де він проживає, викрали його мобільний телефон, а також гроші в сумі 100 доларів.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Ужгорода встановили особу підозрюваного в злочині. Ним виявився 20-річний мешканець смт.Воловець. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Правоохоронці також встановили, що чоловік напав на перехожого в центрі Ужгорода: вдарив по голові та забрав мобільний телефон потерпілого. Сумазавданого збитку склала близько 4 тисяч гривень. Окрім розпочатої справи по скоєнню крадіжки, щодо підозрюваного відкрили ще одне кримінальне провадження — за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

Наразі правоохоронці отримують доказові свідчення і з’ясовують обставини обох справ.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp