Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівський карний розшук розшукав злочинця

15 травня 2014 р., 20:21

Якого господар впустив до себе додому , нічого не підозрюючи.

До виноградівської міліції надійшла заява від мешканця міста про те, що з його будинку викрадено мобільний телефон марки «Нокія» та гроші в сумі 1470 гривень. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група та оперативники карного розшуку. 

Працівниками міліції було встановлено, що це кримінальне правопорушення скоїв 34–річний мешканець Виноградова. Як виявилося, чоловік вже має судимість за крадіжку. Він зізнався, що викрав гроші та мобільний телефон, будучи в гостях у знайомого. 

Доброзичливий господар, нічого не підозрюючи, запросив до себе додому крадія, і в той час, коли готував каву, гість, скориставшись відсутністю чоловіка у кімнаті, викрав з тумбочки гроші та мобільний телефон. Матеріальні збитки злодій потерпілому відшкодував, а подальшу його долю вирішуватиме суд. 

Слідчим відділом виноградівської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно), санкція якої передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців, обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp