Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Злодіям все з рук не зійшло

6 травня 2017 р., 16:00

Доведеься відповідаи

В Ужгороді працівники кримінальної поліції затримали двох раніше судимих чоловіків, які викрадали приватне майно. На крадіїв очікує кримінальна відповідальність. 

З території приватного підприємства в м.Ужгороді невідомі особи викрали вночі газонокосилку та інструменти. Власник підприємства звернувся із заявою в поліцію. В ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції затримали 30-річного жителя міста, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Інший ужгородець, віком 28 років, був затриманий поліцією за скоєння крадіжки мобільного телефону. Цей чоловік також уже має судимість за скоєння крадіжок. 

В обох випадках триває досудове розслідування, розпочате за фактами викрадення приватного майна. У ході розслідування перевіряється причетність фігурантів справ до скоєння аналогічних злочинів на території міста.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp