Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розлючені сусіди побили крадія

25 серпня 2014 р., 20:17

Міліція забрала хлопця, хоч той і заперечував слова людей про його злодійську діяльність.

Двоє злодіїв сьогодні, 25 серпня, намагалися пограбувати квартиру на Гагаріна. Але господар виявився вдома та відлякав крадіїв. Одному вдалося втекти, іншого наздогнали сусіди.

Очевидці розповідають, що незнайомці зламали двері квартири у п’ятиповерхівці близько 18-30. Натрапивши на чоловіка, який там мешкає, кинулися втікати в різні сторони. Один побіг у бік колишньої військової частини, інший – через двори. Господар з криками побіг за другим. Молодші сусіди наздогнали крадія і збили з ніг, але хлопець зумів дістати мобільний телефон, відкрити і розламати сім-картку. Після цього знову спробував втікти, і марно: розгнівані люди стали його не лише тримати, а й бити без жалю. Їх намагалися стримувати жінки, які переживали не так за здоров’я крадія, як за те, щоб їх благовірних не притягли до відповідальності. За кілька хвилин одна з них викликала міліцію.

Наряду, який скоро прибув на місце, затриманий хлопець – весь у бруді та з роз’юшеним носом – сказав, що нічого не знає, він, мовляв, просто йшов вулицею, коли на нього налетів натовп і почав бити. Міліціонери, втім, одягли його в наручники і забрали до відділку – від гріха подалі.

7dniv.info


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp