Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті сталися дві крадіжки телефонного кабелю

7 травня 2017 р., 14:55

На Берегівщині та Великоберезнянщині

У селі Верховина Бистра Великоберезнянського району зі станційно-лінійної дільниці телефонної компанії викрали близько 755 метрів телефонного кабелю. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Великого Березного встановили, що крадіжку кабелю скоїв 21-річний житель с.Гусний Великоберезнянського району.

Аналогічна крадіжка сталася на залізниці в смт.Батьово Берегівського району. Там невідомі особи викрали близько 130 метрів мідного телефонного кабелю, заподіявши збитків на 10 тисяч гривень. Група швидкого реагування Берегівської поліції встановила, що до крадіжки кабелю причетний 20-річний житель Батьова. Наразі чоловік переховується від слідства, його розшукують.

В обох випадках триває досудове розслідування, розпочате за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Частину речових доказів вилучено. Перевіряється причетність фігурантів справи до скоєння аналогічних злочинів.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp