Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До чого закарпатця довели наркотики?

27 червня 2014 р., 10:22

За махінації чоловік 6 років сидітиме у в’язниці.

Ще влітку минулого року мукачівські правоохоронці «на гарячому», під час збуту психотропної речовини – метамфетаміну, затримали 35-річного чоловіка. Неподалік залізничного вокзалу у м.Мукачеві раніше судимий чоловік продавав білий порошок.

Окрім того, під час огляду, з кишень підозрюваного працівники міліції вилучили марихуану. Однак і це не всі протизаконні справи чоловіка. Вдома на присадибній ділянці чоловік влаштував міні-плантацію з вирощування коноплі. Всього в ході обшуку було вилучено 27 кущів наркотичної рослини.

Чоловік, батько двох малолітніх дітей, останнім часом ніде не працював, а підзаробляв на життя у такий протизаконний спосіб. У минулому чоловік вже так само притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Під час досудового та судового розглядів кримінального провадження своєї вини підозрюваний не визнавав, пише старший прокурор прокуратури, Руслан Галецький.

Проте в судовому прокурор прокуратури м.Мукачева надав беззаперечні докази його винуватості, звернув увагу на тяжкість та підвищену суспільну небезпечність вчиненого злочину. Тож судом мукачівця позбавили волі на строк 6 років.

Мукачево.нет

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp