Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві запускають сезон кінопоказів просто неба

22 червня 2017 р., 13:43

З 22-го червня

Цього року кінопоказ ми розпочнемо з захоплюючого анімаційного фентезі режисера та продюсера Томма Мура, "Пісня Моря".У дусі хороших традицій ми продовжуємо справи позитиву, під час яких не просто переглядаємо фільмии, а й відпочиваємо, обмініючись думками.

Цікавий сюжет анонсованої стрічки тримає глядача у захваті до самого кінця стрічки. Як і попередня робота режисера «Таємниця Келлс», «Пісня моря» заснована на ірландській міфології та легендах.

Сюжет мультфільму розповість про останню «Селкі» – дівчинку, яка має здатність перетворюватися на тюленя і лише вона може заспівати чарівну пісню моря, розбудивши магічний народ від багаторічного сну...

Однак зберігають інтригу і кінцівку побачать разом з глядачами.

Фільм створили у техніці традиційної мультиплікації – послідовної зйомки трохи відмінних між собою малюнків.

Картину Томма Мура номіновали на премію «Оскар» як найкращий анімаційний фільм. На батьківщині «Пісню моря» відзначили нагородою Ірландської академії кіно і телебачення у номінації "Найкращий фільм року".

Цей твір не боїться порушувати дорослі й сумні теми та нагадує про любов і добро.

Стрічка отримала чудові відгуки преси, яка одностайно визнала «Пісню моря» справжнім скарбом у світі анімації.

Вже цього четверга цю чудову стрічку переглянуть мукачівці, а також запрошують усіх охочих. Зустріч відбудеться 22 червня о 21.30 на набережній, поблизу парку Кузьми Скрябіна.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp