Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Свекор побив невістку: жінка у лікарні

15 липня 2017 р., 11:38

Про це інформують в обласному управлінні поліції.

Під час сімейного конфлікту в с.Оноківці Ужгородського району свекор завдав палицею тілесних ушкоджень своїй невістці. Потерпіла в лікарні, поліція розпочала за даним фактом розслідування.

Учора близько опівночі в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення від лікаря Ужгородської райлікарні про те, що «швидка» доставила до них жительку с.Оноківці Ужгородського району. Лікарі діагностували в 51-річної потерпілої політравму, множинні рани голови, відкритий перелом передпліччя, травми грудної клітини і черевної порожнини.

Як встановили працівники поліції, дані тілесні ушкодження потерпілій завдав увечері під час сімейного конфлікту палицею її 70-річний свекор. Цей чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Обставини скоєння злочину встановлюють слідчі.


Володимир 15.07.2017 11:55 IP: 47.23.58.5
Ну як ТЕСТЬ може невістку побити!!!??? Може СВЕКР?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp