Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура розбирається з "земельними" махінаціями у краї

4 липня 2014 р., 14:00

Право власності громадян на землю було незаконним

Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері, внесено відомості в ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст.366 КК України, за фактом службового підроблення рішення сесії Тарновецької сільської ради, яким було виділено земельні ділянки 9 громадянам.

За інформацією, Закарпатського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері Максима Киричука, проведеною перевіркою встановлено, що Ужгородським районним відділом Держкомзему видані державні акти на право власності на земельні ділянки 9 громадянам на підставі рішення сесії Тарновецької сільської ради.Однак, вивченням протоколів цієї ж сесії сільради встановлено, що рішення про відведення у власність земельних ділянок цим громадянам відсутні, питання на порядок денний щодо вищезазначених осіб не виносилось.Відтак, за виявленим фактом службового підроблення рішення сесії сільради, проводиться досудове розслідування.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp