Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські аферисти ошукали американця (ВІДЕО)

8 липня 2014 р., 21:01

Причетним до афери, ймовірно, є й іршавський нотаріус, який відмовляється від будь-яких коментарів і ховається від камер.

У закарпатському Мукачевому квартирні аферисти залишили відразу без двох квартир громадянина Америки. Сам він живе у Нью-Йорку, елітні квартири на Закарпатті здавав в оренду, - йдеться в сюжеті ТСН.

За документами чоловік подарував квартири невідомим особам. А про свою щедрість дізнався випадково від свого українського представника. Договір дарування підписував іршавський нотаріус. Коментувати свої дії він не хоче. У прокуратурі кажуть, що нотаріус мав побачити, що документи підроблені. 

Окрім того, що шахраї забрали в американця квартири, вони ще й прописали його до невідомих людей. Житель Брукліна на околицях Іршави офіційно не прописаний, це підтвердили в міграційній службі України. Кажуть, що найімовірніше, цю прописку аферисти вигадали, щоб оформити оборудку. 

Відомо, що мукачівські шахраї, крім американця, ошукали ще й місцевого професора. 

Злочинців міліція вже знайшла. Тим часом у прокуратурі кажуть, в обманутих власників квартир є всі шанси повернути майно. Адже його вчасно заарештували і шахраї не встигли продати оселі.


уйко 08.07.2014 22:02 IP: 48.206.201.46
А той аме-сранець попався на таких як сам. і це добре підтверджує стару істину, що якою мірою ти міряєш тим і тобі відміряють. око за око, шахрайством за шахрайство.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp