Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’яна "феміда" Перечинського райсуду перейшла всі рамки дозволеного (ФОТО, ВІДЕО)

10 липня 2014 р., 09:02

"Засудив" невинного на смерть, залишив дворічну дитину без батька, молоду дружину без чоловіка і намагався відвертітись, підставляючи своїх рідних дітей!

Вчора, 9 липня, близько 19 години вечора, в Закарпатті, одразу за селом Дубровка на трасі Київ-Чоп, сталася трагедія. У ДТП загинула людина. Без батька залишилася дворічна дитина, без чоловіка – молода дружина, без молодшого брата – родичі.

За повідомленнями очевидців, водій Mitsubishi Pajero без видимих причин виїхав на зустрічну смугу, хоча на той час на трасі майже не було машин, і врізався в авто загиблого – синю “сімку”. Від удару авто жертви аварії підкинуло в повітря, і вщент розтрощене, закинуло в кювет.

Одночасно водій джипу зачепив інше авто, керманич якого пізніше розповів нашому кореспонденту та слідчим: після аварії жертва ще була жива, промацувався пульс і було чутно дихання.

На місце трагедії скоро прибули родичі загиблого та його знайомі, а також жителі навколишніх сіл. Вони одразу ж впізнали у винуватцеві аварії голову Перечинського районного суду Віктора Амаровича. Хоча той поспішив пересісти у авто свого “друга”, який приїхав “на допомогу”, та навідріз відмовився виходити, навіть коли прибули правоохоронці.



Але що одразу ж вразило присутніх, які зіткнулися із суддею “нос до носа”, коли він пересідав в чуже авто, так це стійкий і потужний запах алкоголю.

Наш кореспондент, який першим з представників ЗМІ прибув на місце, спробував “достукатися” до авто, в якому Амарович переховувався від гніву шокованих родичів загиблого і взяти коментар. Але почув лише клацання замків, які заблокували двері “тонованої” машини. Не відчинив він і міліціянтам, які намагалися відібрати в нього пояснення. Правоохоронці лише розвели руками – мовляв, “недоторканість суддів”!

З огляду на цю обставину, після закінчення слідчих дій та всіх правоохоронних процедур на місці ДТП, родичі загиблого разом із працівниками слідчих органів прибули до обласного наркодиспансеру в Ужгороді, куди доправили Віктора Амаровича для проведення експертизи.

{g}

Туди ж скоро під’їхали представники громадськості та журналісти, яким швидко стало відомо про страшний, безпрецедентний випадок затримання “на гарячому” закарпатського судді, який скоїв смертельне ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

А також зважаючи на те, що можливо, за такого рівня моралі та свідомості, він буде намагатися “владнати справу”, впливаючи на лікарів наркодиспансера з метою змінити результати аналізів крові та експертизи на вміст алкоголю в парах дихання, щоб уникнути в подальшому покарання.

Серед тих, хто прибув на заклик завадити можливим корупційним діям і тиску на слідство, оперативністю відзначилися активісти “Правого сектору”, Громадської ради при УМВС в Закарпатській області та при міській раді.

Під час проведення експертизи, затриманий Амарович раз за разом відмовлявся дихати в спеціальний апарат. Хитаючись і ледве тримаючись на ногах, він пробував пояснювати, заплітаючись язиком, що “не пив”. Проте присутні громадські діячі вирішили не полишати приміщення наркодиспансеру, поки не отримають результат перевірки, і нарешті “вмовили” суддю “пересилити” себе. Хоча це було необхідно більше для офіційних, документальних свідчень – всі навколо добре відчували густий запах алкоголю, який йшов від “голови суду”.

Не дивлячись на небажання лікаря ознайомити присутніх із результатами (мотивуючи таке рішення, начебто, юридичними та процесуальними нюансами), їх нарешті повідомили на вимогу громадськості.

Почули всі, в тому числі – кореспондент, що зафіксував це на відео-камеру – 0,56 промілле! Тобто, вище за середню ступінь сп’яніння!

Знову впіймали на брехні суддю Амаровича, коли він почав, плутаючись, спочатку говорити, що за кермом була його дочка, а потім – що його син.

Очевидець (з другого понівеченого авто, в якому він їхав ще з двома свідками) спростував це публічно, і розповів, що в джипі Віктор Амарович був сам. Те ж саме він повідомив міліціянтам, які зафіксували ці покази у протоколах.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp