Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Такої неповаги до суду та учасників процесу я давно не бачив", - прокурор

14 грудня 2015 р., 15:03

Справа Надії Балаж, здається, буде розглядатись так само довго, як і справа її доньки

В Ужгородському міськрайонному суді відбулося слухання кримінальної справи за участі колишнього директора Мукачівського аграрного коледжу Надії Балаж. Її звинувачують у підробленні документів.

На початку засідання адвокат обвинуваченої вніс клопотання про відвід прокурора Руслана Галецького. В свою чергу державний обвинувач підтримав дане клопотання.

"Прокурор зазначив, що обвинувачена Надія Балаж усіляко намагається дискредитувати його як прокурора, оскаржуючи його дії, та вказуючи на нібито порушення стосовно неї, щодо права на її захист, а тому він відмовляється від участі у даному процесі" - йдеться у повідомленні ГО "Спеціальний контроль".

Для прийняття ухвали суддя оголосила перерву.

Ухвалу головуюча на процесі зачитувала лише в присутності прокурора та представників "Спецконтролю".

Прокурор Галецький таку поведінку обвинуваченої прокументував так: "... Такої неповаги до суду, та учасників процесу я давно не бачив, аби ухвала на клопотання підсудної зачитувалося без участі самої підсудної..."

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp