Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники змагалися "з димком" (ФОТО)

27 вересня 2017 р., 09:00

Було яскраво та весело

І традиційно.

{g}

Кожен рік рятувальники визначають найкращих у галузі газодимозахисної служби шляхом проведення змагань серед пожежно-рятувальних підрозділів Закарпатської області. Цьогоріч вони відбулись 26 вересня на базі 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Іршава.Виборювати першість у п’яти видах видовищних та яскравих змагань з'їхались 17 команд рятувальників зі всієї області. Теоретичне тестування, проведення розвідки з відшуканням потерпілого в задимленому підвальному приміщенні димокамери, естафета, що включала в себе в'язання подвійної рятувальної петлі на потерпілого, транспортування останнього на ношах та підйом висувною драбиною у вікно третього поверху учбової башти, а також бойове розгортання від автоцистерни. Всі ці етапи рятувальники проводили в спеціальному одязі та апаратах захисту органів дихання та зору, а це додаткові 17-19 кілограмів ваги.Під час проведення майже всіх етапів, врай важливою умовою є робота рятувальників у команді – ланці ГДЗС. 

А тут вже потрібні чіткі та синхронні дії, адже у випадку помилки хоча б одного вогнеборця штрафні бали отримує ціла команда.У безкомпромісній боротьбі за результатами всіх видів змагань перше загальнокомандне місце виборола команда 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ужгород, другими були газодимозахисники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Берегово, а третіми фінішувала 3-я державна пожежно-рятувальна частина міста Рахів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp