Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФОТОФАКТ: Вперше в історії Закарпаття дівчина отримала диплом Федерації футболу України

13 липня 2014 р., 11:27

Із тридцяти виданих дипломів один віддали в руки 21-річної ужгородки Олександри Терембець.

5 липня в Будинку футболу голова Федерації футболу Закарпаття, депутат Верховної Ради України Михайло Ланьо вручив дипломи тренерам, які завершили навчання за Програмою УЄФА й отримали ПРО диплом «С», який дає право працювати з дитячо-юнацькими та аматорськими колективами. Про це повідомляє LOBDA.

Випускників курсів привітали та побажали успіхів у подальшій роботі Михайло Ланьо, перший заступник голови ФФЗ Іван Дуран, заступник голови ФФЗ Віктор Наскалов, керівник курсів Степан Селменський.

Із словами подяки від імені тренерів до керівників Федерації футболу Закарпаття звернувся відомий у минулому футболіст, а нині тренер ФК «Локомотив» (Чоп) Петро Решко. Серед дипломованих тренерів добре відомі у минулому гравці Олександр Когутич, Йосип Микуланинець, Юрій Костик, Олександр Розман, Роберт Феєш, Віктор Драгула, Богдан Пархом, Олександр Браєр, Золтан Гелетей, Юрій Бучок та багато інших.

Першою жінкою на Закарпатті, яка отримала диплом федерації футболу України, стала Олександра Терембець.

{g}

Керівники Федерації футболу Закарпаття впевнені, що знання, отримані під час навчання, сприятимуть подальшому розвитку футболу на Закарпатті. ФФЗ і в подальшому буде робити все для того, щоб футбол на Закарпатті прогресував, а підготовкою юних футболістів займалися кваліфіковані тренери.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp