Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали велику партію контрабанди (Фото)

26 жовтня 2017 р., 20:05

На 700 тисяч гривень

24 жовтня на посту «Нижні Ворота» працівники Управління захистуекономіки в Закарпатській області Національної поліції України, патрульної поліції та Воловецького відділення обласної поліції виявили автомобіль, в якому знаходилась велика партія тютюнових виробів. Пояснити походження товару водій не зміг. Крім того, марки акцизного податку України, що були наліплені на пачки, візуально мали ознаки підробки.

Поліцейські вилучили 25,5 тисяч пачок, вартість яких становить майже 700 тисяч гривень.

Наразі оперативники та слідчі встановлюють коло осіб, які можуть бути причетні до постачання підакцизних товарів на територію Закарпатської області.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф до 17 тисяч гривень, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до двох років.


Управління захисту економіки ДЗЕ НПУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp