Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У «Сонячному Закарпатті» навчались рятувальники

27 жовтня 2017 р., 20:32

Сьогодні

27 жовтня особовим складом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини із залученням аварійних служб Свалявського району та адміністрацією об’єкту було проведено пожежно-тактичні навчання по гасінню пожежі та рятуванню людей на території санаторію "Сонячне Закарпаття". Адреса розташування закладу оздоровлення та відпочинку: с. Поляна, Свалявський район.

Згідно тактичного задуму внаслідок короткого замикання в одному з номерів корпуса № 2 виникло загорання. У момент виникнення пожежі у будівлі знаходяться 22 людини. Персонал закладу проводить евакуацію відпочивальників та викликає пожежно-рятувальні підрозділи. На місце прибувають вогнеборці 9-ї державної поежно-рятувальної частини у складі двох відділень та місцева пожежна команда с. Поляна. Особовий склад здійснює гасіння пожежі, водночас здійснюється евакуація решти людей та рятування постраждалого.

Вогнеборці здійснюють гасіння пожежі і через деякий час успішно її ліквідують.

До навчань було залучено 7 одиниць техніки та 22 людини від 9- державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява, місцевих вогнеборців с. Поляна, лікарів станції екстреної медичної допомоги, аварійної бригади РЕМ, газовиків та відділення поліції.

У ДСНС України у Закарпатській обалсті

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp