Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пам’ятати, не можна забути: саме це щороку доводять учні та колеги знаного у краї волейболіста (ФОТО)

6 листопада 2017 р., 18:32

Щороку у селі Люта, що на Березнянщщині,проводять Чемпіонат області «Дитяча Ліга», аби вшанувати пам’ять Юрія Бадиди.

Цьогоріч вже традиційно змагання у рамках Чемпіонату області «Дитяча Ліга» серед юнаків 2003-2004 р.н. відбулося напередодні Дня вшанування пам’яті померлих. Спортсмени ЗОДЮСШ завзятою грою довели, що не забувають свого наставника, вчителя, тренера і, зрештою, чудову людину, - знаного у краї волейболіста Юрія Бадиду. У змаганнях взяли участь команди дві команди з Ужгорода (тренери Володимир Созанський та Володимир Грохольський), та команда з Великого Березного (тренер Михайло Тисянчин). У підсумку першими стали спортсмени Володимира Созанського, друге місце посіли підопічні Володимира Грохольського, ну, а третьою стала команда Михайла Тисянчина.

Варто зазначити, що перед змаганнями колеги, учні та родичі Юрія Бадиди зібралися на могилі спортсмена, аби відкрити пам’ятник, встановлення якого минулоріч ініціював старший тренер ЗОДЮШ, однокурсник Юрія Петровича, Володимир Созанський. Протягом року усі охочі мали змогу фінансово долучитися до цієї справи. Особливу подяку за сприяння у встановленні пам’ятника ініціатори висловлюють директору компанії «Житло-сервіс» Богдану Тереняку. Колеги, друзі та рідні Юрія Бадиди щиро сподіваються, що добра традиція вшанування пам’яті спортсмена стане незмінною, і обіцяють, що вже з наступного року проводитимуть змагання за Кубок імені Юрія Бадиди, аби спортсмен завжди жив у серцях, адже добра пам’ять – найважливіше, що може залишити людина.

{g}

Вікторія Лисюк, "Час Закарпаття"







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp