Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Офіційна інформація стосовно звірства у Слов’янську, про яке повідала закарпатка (ВІДЕО)

14 липня 2014 р., 20:10

Пишняк (Остапенко) Галина Михайлівна, уродженка с. Сойми Закарпатської області, яка розповіла жорстоку історію - асоціальна особистість, яка навіть не може правильно виховати свою дитину.

Уродженка Закарпатської області, а нині – мешканка Слов’янського району Донеччини на відео розповіла про те, що українські силовики на її очах познущалися з маленької дитини та жінки. Цю інформацію спростував на брифінгу в МВС радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. 

Міліція встановила, що цією жінкою є уродженка одного з сіл Міжгірського району Закарпаття. Останній час вона разом зі своєю сім’єю проживала у с. Миколаївка Слов’янського району Донецької області. У 2010 році жінка заявляла до міліції про те, що її 16-річна донька вкрала у неї гроші. У березні цього року жінка про двічі зверталася до міліції: перший раз – про те, що її побив чоловік, вдруге – про те, що він забрав і не віддає паспорт. Антон Геращенко зазначив, що жінка є лише «частиною тієї грандіозної афери, яку зараз проводить Російська Федерація». 

МВС за допомогою МЗС ініціюватиме звернення до Євросоюзу щодо заборони в’їзду до країн ЄС тим журналістам і власникам російських ЗМІ, які транслюють відверту неправду про ситуацію в Україні, повідомляє УЗГ МВС України.





вика 30.07.2014 13:45 IP: 24.235.179.213
дура опозорила міжгіря

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp