Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті протестують лісівники (ФОТО)

30 листопада 2017 р., 12:31

Перед ОДА

Десятки працівників лісових господарств області прийшли під стіни Закарпатської обласної адміністрації з акцією протесту щодо схвалення урядом Стратегії реформування лісової галузі.Як зазначають ініціатори, текст Стратегії схвалений без представлення і обговорення на засіданні Уряду, не проходив жодного громадського обговорення, не погоджений з Профспілкою.

{g}

Лісівники протестують проти приватизації лісів. Вони вимагають відновити державне фінансування лісової галузі. Окрім того, за словами мітингарів, документ не відповідає статусу національної лісової стратегії та не має довгострокових рішень проблем лісового сектору.

Валерій Мурга зазначив, що ліс не може бути приватною власнітю, бо це надбання держави та її мешканців. Також він повідомив, що це буде не логічно в тому плані, бо жодне з державних лісових господарств області не є збитковим і приносить значний дохід краю та державі.

Голос Карпат



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp