Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Судді, через вину якого загинув молодий закарпатець, поставили ультиматум

18 липня 2014 р., 16:23

Голові Перечинського райсуду активісти запропонували добровільно піти у відставку. У разі невиконання вимоги буде відповідне реагування.

Заява з наступним змістом опублікована у групі Євромайдан Ужгород у соціальній мережі Фейсбук:

ЗАЯВА Громадського конвенту щодо резонансного ДТП, скоєного суддею Віктором Амаровичем

Минулого тижня Закарпаття сколихнула звістка про смертельну аварію, яка сталася 9 липня на трасі Київ-Чоп, неподалік смт Середнє.

Автомобіль Mitsubishi Pajero перетнув суцільну лінію, виїхав на зустрічну смугу і врізався в ВАЗ 2107, в результаті чого водій Жигулі, 33-х річний чоловік, батько 2-х річної дитини, загинув на місці ДТП.
За кермом Mitsubishi перебував суддя, голова Перечинського районного суду, Амарович Віктор Петрович. Як виявилось, він був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Вважаємо, що людина, яка керувала машиною у нетверезому стані та потрапила у ДТП, в якій загинула людина, не має жодного морального права здійснювати судочинство. Ступінь провини пана Амаровича В.П. мають встановити компетентні органи, провівши чесне та безпристрасне розслідування. Однак очевидно, що пан Амарович за жодних обставин вже не може бути суддею.

Від імені громадськості, звертаємось до Віктора Амаровича з вимогою добровільно піти у відставку, написавши заяву на звільнення протягом 3-х діб, до 22.07.2014 року. У випадку невиконання цієї вимоги, з боку активної громадськості буде відповідне реагування.

Здійснювати правосуддя мають тільки люди з незаплямованою репутацією!


підтримую 18.07.2014 17:18 IP: 138.167.135.95
Суддів-алкоголиків треба гнати так,щоб і духу їхнього не було в рядах служителів Феміди. Не уявляю,як суддя-злочинець може виносити вироки,рішення,ухвали й постанови відносно інших осіб. Амарович уже кеілька днів тому повинен був добровільно написати заяву про свою відставку,а не шукати різні шляхи уникнення від покарання. Цього громадськість ніяким чином не повинна допустити,бо на совісті цього негідника й п"яниці є смерть людини.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp