Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У чию кишеню пішло 820 "комунально-пенсійних" тисяч гривень?

18 липня 2014 р., 18:18

Наразі прокуратура взялась за розслідування справи.

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом зловживанням службовим становищем службовцями одного з тячівських комунальних підприємств на суму понад 820 тис. грн. (ч. 2 ст. 364 КК України - зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

У ході перевірки встановлено, що службові особи комунального підприємства утримали з нарахованої зарплати працівників КП понад 933 тис. грн. єдиного внеску, проте з цієї суми на рахунки органів пенсійного фонду та доходів і зборів перевели лише близько 110 тис. грн. Відтак, інтересам Пенсійного фонду України та фондів загальнообов`язкового соціального страхування спричинено тяжкі наслідки на суму понад 820 тис. грн.

Довідка: ч. 2 ст. 364 КК України - зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp