Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЗСУ зазнали втрат на Донбасі - штаб

13 лютого 2018 р., 09:30

Найбільшу активність сепаратисти проявили в районі села Кримське на Луганщині. Там вони застосували міномети, гранатомети і стрілецьку зброю.

З початку поточної доби підрозділи сепаратистів на Донбасі вісім разів обстріляли позиції Збройних сил України. Один боєць загинув, ще один отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО ввечері у вівторок, 12 лютого.За інформацією військових, противник активізувався біля Новолуганського, Світлодарська і Зайцевого."Тут загарбники вели вогонь по наших позиціях з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Декілька пострілів з кулеметів пролунали біля Новгородського. З гранатометів різних типів противник також обстрілював захисників Катеринівки, а по захисникам Попасної вів вогонь з мінометів калібру 82-мм", - заявили в штабі.Однак найбільшу активність сепаратисти проявили в районі с. Кримське (Новоайдарський р-н, Луганська область)."Поблизу цього прифронтового населеного пункту незаконні збройні формування застосували 120-мм і 82-мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться у звіті.Нагадаємо, за добу 11 лютого на Донбасі зафіксували дев'ять обстрілів. Тоді ЗСУ не зазнали втрат.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp