Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

НАТО затвердило створення двох нових штабів

15 лютого 2018 р., 08:11

Міністри оборони країн-членів НАТО ухвалили рішення про створення двох нових командних структур. Про це розповів генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на прес-конференції в Брюсселі."

Ми прийняли рішення про модернізацію командної структури НАТО. Середовище безпеки в Європі змінилося, і НАТО реагує", - зазначив Столтенберг, повідомляє Європейська правда в середу, 14 лютого.

Зокрема, НАТО створить нове командування Об'єднаних сил для Атлантики, щоб захистити морські лінії зв'язку між Північною Америкою і Європою. Також буде створено нове командування для підтримки логістики і військової мобільності.Столтенберг уточнив, що рішення щодо місцезнаходження нових структур і кількості персоналу буде прийнято в червні."Міністри обговорили запуск двох нових командних структур Альянсу. Рішення про їхнє місцезнаходження і необхідний рівень персоналу буде прийняте на наступній міністерській зустрічі в червні", - сказав він.Міністри також схвалили рішення створити Центри кібербезпеки в центральному штабі військових сил НАТО в Європі (SHAPE), який розташований у бельгійському Монсі.Раніше повідомлялося, що НАТО може створити два нових командних центри - один з них з'явиться в Німеччині, інший - у США. Зокрема, на німецький центр буде покладено відповідальність у сфері логістики військ, військової техніки та обладнання.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp