Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Очільник Закарпатської облради озвучив низку депутатських запитів

26 лютого 2018 р., 14:50

У ході першого пленарного засідання 10 сесії облради

 Серед них- поданий депутатами від КМКС. У документі зазначається, що до депутатів облради звернувся директор Неветленфолівської ЗОШ І-ІІІ ст. з проханням включити до обласної Програми «Спортивний майданчик» на 2016-2020 рр. с. Неветлефалу та встановити спортмайданчик зі штучним покриттям на території села (придбання штучного покриття для спортивних майданчиків для Неветленфолівської ЗОШ І-ІІІ ст.).

Іван Савко та Петро Добромільський у своєму запиті також повідомили, що до них звернулися жителі села Заболотне, що на Іршавщині, депутатський корпус сільської ради щодо виділення коштів з обласного бюджету на хірургічну операцію з трансплантації нирки Андрію М., який проходить лікування. Тож депутати просять передбачити на його дорого вартісне лікування в обласному бюджеті 200 тис гривень на 2018 рік, або вишукати можливість управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації та вийти з клопотанням перед Міністерством охорони здоров’я про включення важко хворого земляка в число пацієнтів для фінансування його оздоровлення по програмі МОЗ України.

Запити підтримані депутатами та направленні у відповідні інстанції для розгляду і позитивного вирішення.


Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp