Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутати облради переймаються питаннями реорганізації медзакладів, довозом школярів і фінансовою підтримкою для потерпілих від стихії

24 грудня 2019 р., 10:30

Традиційно у ході роботи 17-ї сесії Закарпатської облради депутати подавали як усні, так і письмові запити

Так, Василь Скрип звернувся із усним запитом, в якому клопотав про необхідність врегулювання проблемних питань, пов'язаних із реорганізацією Свалявської центральної районної лікарні, неприпустимості звільнення працівників у зв'язку із скороченням штату до проведення аудиту та визначення форми подальшої діяльності медзакладу. В іншому запиті він просив виділити коштів для проведення: капремонту автодоріг місцевого значення, що пролягають вулицями сіл Стройно, Дусино, Росош Свалявського району; влаштування покрівлі та спорудження приміщень клубу в с. Плав'є; реконструкції водопровідної насосної станції на вул.Донського та мереж водопостачання і водовідведення на вул.Я. Мудрого в м.Свалява.

Петро Добромільський порушив питання про необхідність забезпечення шкільним автобусом Білківської ЗОШ І-ІІІ ст. Іршавського району. З таким проханням до депутата звернулися батьки, педколектив і громадськість села. Йдеться про підвезення учнів із присілку «Телятинець»‒ вул.І.Франка, П.Ороса, Л.Українки, присілку «Новоселиця» ‒ вул.О.Кобилянської, присілків «Горішній Кут», «Зовдуновиця», «Сениновиця»‒ вул Шевченка, Армії, Матросова, Б.Хмельницького та ін. Це ‒одна з найбільших шкіл району, що передбачена як опорний заклад освіти.

В іншому спільному депутатському запиті Петро Добромільський та Іван Савко просили передбачити кошти у сумі 250 тис грн у Регіональній програмі «Турбота» щодо посилення соціального захисту громадян на 2019-2020 рр для виділення матеріальної допомоги жителям Іршавщини, які потерпіли від градобою та буревію, що мали місце у серпні цього року. Серед найбільш постраждалих населених пунктів ‒ Великий Раковець, де стихія нанесла шкоду 230 дворогосподарствам: зруйновані дахи на житлових будівлях і господарських спорудах , зруйновані покрівлі сільської школи, амбулаторії, ДНЗ, знищено гектари сільгоспугідь.

Запити підтримані депутатським корпусом та направлені до відповідних інстанцій для розгляду. Про результати депутатів буде повідомлено у визначений законодавством термін.


Виконавчий апарат облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp