Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДТП на Хустщині: Лікарі намагаються врятувати постраждалого

23 липня 2014 р., 11:10

З численними та важкими травма до районної лікарні в місті Хуст привезли 51-річного закарпатця, який потрапив під колеса "Фіату".

Потерпілий переходив дорогу у невстановленому місці й опинився під колесами мікроавтобуса «Фіат». Правил дорожнього руху слід неухильно дотримуватись усім учасникам дорожнього руху, і автомобілістам, і пішоходам. 

У цьому на власному гіркому досвіді переконався 51-річний житель села Н.Селище Хустського району. У Хустський міськвідділ міліції по телефону "102" надійшло повідомлення з приймального відділення Хустської райлікарні про те, що до них доставлено травмованого в ДТП чоловіка з діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню. Потерпілого помістили в реанімацію, а працівники міліції стали з′ясовувати, за яких обставин людина так тяжко травмувалася. 

Слідчо-оперативна група встановила, що ранкової пори в м.Хуст сталася ДТП. 23-річний водій мікроавтобуса "Фіат Дукато", рухаючись по вул.Корятовича в м.Хуст, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, згаданого 51-річного жителя Н.Селища. Останній переходив проїжджу частину дороги у невстановленому місці. За життя травмованої людини борються лікарі. 

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Хустського МВ УМВС. Експертиза засвідчила, що водій «Фіата» був тверезий. Обставини хустської автопригоди з′ясовуються.
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp