Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шість ДТП за одну добу: Троє серйозно травмованих

8 липня 2014 р., 13:19

Усі травмовані - мотоциклісти. Ті, хто були в авто - відбулися переляком.

За добу на Хустщині правоохоронцями було зареєстровано шість дорожньо-транспортних пригод, у двох з яких доставлено травмованих мотоциклістів. 

Аварійну добу відкрив 23-річний житель Хуста. Не впоравшись з керуванням хлопець допустив наїзд на електроопору. Юнак знаходиться під пильним оком лікарів. 

Через деякий час медики рятували іншого 25-річного жителя Хустщини, який у стані алкогольного сп’яніння не впоравшись з керуванням разом із своєю пасажиркою з’їхав в кювет. Наразі пасажирка та власник скутера з численними травмами знаходяться на лікуванні. 

А також у районі сталося і інший ряд дорожньо-транспортних пригод, у яких на щастя тільки були пошкоджені автомобілі, а водії залишилися живими та неушкодженими. 

Начальник Хустсього міськвідділу міліції Василь Турдай каже, що після перевірок винних буде притягнуто як до кримінальної так, і до адміністративної відповідальностей, а самих водіїв просить бути обережними за кермом.
Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp