Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ закрила в'їзд в Україну 23 висланим з Британії росіянам

28 березня 2018 р., 11:31

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ

Служба безпеки України заборонила в'їзд до України 23 громадянам Росії, яких вислали з Великої Британії у зв'язку з отруєнням колишнього співробітника Головного розвідувального управління Росії Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

"Служба безпеки України закрила в'їзд 23 громадянам Росії, причетним до розвідувальних служб РФ, які були вислані з Великої Британії у зв'язку з отруєнням Сергія Скрипаля і його дочки", - сказано в повідомленні.

Так, голова СБУ Василь Грицак зазначив, що їх діяльність є зухвалим знущанням над однією з ключових функцій дипломатичного представництва, які визначені Віденською конвенцією про дипломатичні зносини 1961 року , - заохочення дружніх взаємин між державами.

Грицак також підкреслив, що російські розвідники під прикриттям дипломатів все частіше вдаються до цинічних провокаціям, спрямованим на підрив основ міжнародної стабільності і безпеки.

Нагадаємо, що Мей анонсувала "довгострокову відповідь" РФ на химатаку в Солсбері.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp