Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ув’язнений з’їв телефон, щоб ужгородські "карателі" його не знайшли (ФОТО)

26 липня 2014 р., 09:28

Інші ж сховали телефони та картки серед своїх речей.

Минулого тижня при проведенні повного особистого обшуку ув’язненим, що прибули плановим етапом за допомогою портативного металошукача в природній порожнині тіла було виявлено мобільний телефон “SAMSUNG”. Вході вилучення ув’язнений “К” навмисно його пошкодив, окрім цього під час обшуку іншого ув’язненого в пачці з сигаретами, було виявлено в ретельно прихованому вигляді картку мобільного оператора. Проводиться службове розстеження.



Також при прийомі планового етапу під час проведення повного особистого обшуку та огляду речей ув'язненого “Ш” серед особистих речей, а саме в продуктах харчування (печиві) було виявлено та вилучено мобільний телефон “SAMSUNG” та зарядний пристрій до нього, окрім того в подальшому в цього ж ув'язненого в ретельно прихованому виді серед особистих речей, було виявлено ще один мобільний телефон «NOKIA». За фактом вилучення заборонених предметів проводиться перевірка.





Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp