Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві п'яний воєнком посилав на х*й призовників

19 квітня 2018 р., 08:35

І відмовився проходити освідчення на сп’яніння

17-го ТВО Військового комісара Іршавського РВК підполковник Попович М.І. перебував на службі в стані алкогольного сп’яніння, нецензурною лайкою ображав призовників та колектив Іршавського РВК (працівників та лікарів медкомісії).



У цей день призовники проходили медичну та призовну комісію, та повинні отримати від даного посадовця конкретну інформацію щодо подальшого проходження ними військової служби у тих чи інших військових формуваннях і були шоковані його нетверезим станом.

Було викликано поліцію та частково зафіксовано на відео п'яного офіцера.Однак іршавський воєнком Попович М.І. категорично відмовився від проходження освідчення на вміст алкоголю в крові, а це фактично є визнанням сп'яніння. Перебування на роботі в нетверезому стані містить ознаки, як мінімум 179 КУпАП, і порушенням військової дисципліни, та дискредитує українських військових вцілому.

Постає питанн чому пияка-воєнком і досі не відсторонений? чому досі непризначена службова перевірка і які дії правоохоронців?До слова, за наявною інформацію, даний горе-воєнком був причетний і до хабарництва, яке викривали вже двічі в цьому військоматі. Однак за недостатністю доказів в лютому 2015 року був затриманий Закарпатським СБУ лише його безпосередній керівник Богдан Юрій Юрійович.
Громадський правозахисник Віталій Грегор

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp