Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сім’я з Ужгородщини взяла участь у всеукраїнському фестивалі (ФОТО)

26 липня 2014 р., 15:28

Хоч і призових місць закарпатці не завоювали, але змагання були захоплюючими.

З 18-20 липня сімя Матьовки з с. Невицького Ужгородського району Закарпатської області взяла участь у фіналі Всеукраїнського фестивалю "Мама, тато, я – спортивна сім'я", який відбувся у Володимир-Волинському (Волинська область).

Всеукраїнський фестиваль був присвячений Міжнародному дню сім’ї. Організатори змагань: Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський та Волинський обласний центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Метою змагань було формування свідомої потреби у заняттях фізичною культурою в колі сім'ї та формування родинних "фізичних" традицій, а також спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять спортом; Фестиваль також переслідував мету зміцнення сімейних стосунків, впровадження активного дозвілля у сім’ї, пропагування сімейних цінностей та здорового способу життя. 

{g}

Захід пройшов в спортивному комплексі СК «Олімп». 19 родин з 18 областей України боролися за титул найспортивнішої сім’ї та цінні призи. У склад команди входило троє членів сім’ї: мати, батько та дитина віком від 8 до 10 років. Програма змагань складалась з трьох естафет на воді: «Торнадо»,«Золотий ключик», «Баскетбол» та чотирьох естафет в спортивному залі: «Смуга перешкод», «Єралаш», «Слалом», «Мисливство». Також було проведено теоретичну вікторину та презентацію команд. 

За результатами змагань переможцями та призерами стали команди: переше місце - родина Перех (Сумська область); друге місце - родина Вавуліч (Рівненська область); третє місце – родина Волощук (Київська область). 

Всі учасники фестивалю були нагородженні пам’ятними медалями та цінними подарунками. Для всіх учасників також була організована екскурсія в Святогірський Успенський монастир (с. Зимне)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp