Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко і Туск домовилися про саміт Україна-ЄС

10 травня 2018 р., 08:15

Захід відбудеться вже влітку поточного року.

Крім того, було піднято питання про можливе посилення режиму санкції проти Росії.Президент Петро Порошенко і президент Європейської Ради Дональд Туск у середу, 9 травня, домовилися провести 20-й Саміт Україна - ЄС влітку 2018 року в Брюсселі, повідомляє прес-служба президента.

Такої домовленості було досягнуто під час робочого візиту Порошенка в Німеччину.
Крім того, президент України повідомив президенту Європейської Ради про ситуацію на Донбасі, під час Операції об'єднаних сил і останні факти порушення російською стороною Мінських домовленостей.
Співрозмовники також обговорили питання продовження і можливого посилення режиму санкції проти Росії.
"Лідери обговорили хід імплементації реформ в Україні. Йшлося, зокрема, про створення антикорупційного суду, реформування системи національної безпеки, виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також про шляхи посилення допомоги з боку ЄС", - повідомили також у прес -службі.
Попередній, XIX-ий саміт Україна-ЄС, пройшов в середині липня минулого року в Києві. Він завершився без схвалення підсумкової заяви або спільної декларації.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp