Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті розпочалася контрольна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення (ФОТО)

16 липня 2018 р., 18:45

10 липня на Закарпатті розпочалася контрольна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення.

В обласній державній адміністрації під головуванням очільника комісії — першого заступника Голови ДСНС України Олега Мельчуцького відбулася робоча нарада, в ході якої було уточнено основні завдання та порядок здійснення перевірки на території регіону.

«Головною метою перевірки є вивчення реального стану справ та надання методичної допомоги у питаннях реалізації державної політики у сфері цивільного захисту. Під час інспектування учасники комісії ретельно проаналізують стан виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки у підрозділах ДСНС та органах виконавчої влади й місцевого самоврядування.

Сподіваюся, що за результатами попередньої перевірки, яка проводилася в Закарпатській області фахівцями ДСНС у минулому році, було враховано всі зауваження та пропозиції. Останні допоможуть покращити існуючу систему цивільного захисту населення та зробити її ще більш ефективною», – зазначив Олег Мельчуцький.


Упродовж 10-15 липня члени комісії також проведуть аналіз діяльності Управління ДСНС України у Закарпатській області та аварійно-рятувальних служб. Крім того буде проведено перевірку роботи органів влади, підприємств та організацій, а також спеціалізованих служб цивільного захисту на предмет виконанням вимог законів з питань цивільного захисту, дотримання пожежної та техногенної безпеки.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp