Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники ходять до закарпатців

25 липня 2018 р., 15:35

У рамках профілактики

Черговий пожежно-профілактичний захід, проведений рятувальниками, 25 липня відбувся у с. Вонігово Тячівського району. Тут працівники ДСНС спільно з активом села розповідали місцевим жителям як уберегти своє майно від пожеж з різних причин.

Вже традиційно, захід розпочався з короткої наради у місцевій сільраді, де рятувальники проінформували актив села про надзвичайні події та пожежі, що мали місце на території Тячівського району. Далі, розділившись на відповідні групи, розпочали подворовий обхід громадян .

За згодою власників, працівники ДСНС обстежували помешкання та вказували їм на недоліки в електрогосподарстві та газовому обладнанні.

Окремо інформували громадян про дотримання правил пожежної безпеки у побуті, під час перебування на відпочинку біля водойм та як уникати пожеж в екосистемах. Також звертали увагу громадян на небезпеку збирання та вживання неїстівних грибів.

За наслідками відвідування дворогосподарств, кожному власнику вручалася своєрідна пам’ятка домовласника.







У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp