Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У російської журналістки, яка підбурювала закарпатців, завтра спливає строк (ВІДЕО)

3 серпня 2014 р., 12:10

Управління СБУ в Закарпатській області зобов’язало журналістку-провокаторку покинути Україну до 4 серпня.

Журналістку російського телеканалу Russia Today зобовʼязали полишити територію України до понеділка через спроби дестабілізувати ситуацію на Закарпатті. 

Аліну Емпріміан затримали, коли вона знімала один із мітингів у закарпатському Ракошино, - йдеться в сюжеті ТСН. Там упродовж тижня селяни блокували дороги, налякані чутками про примусову мобілізацію, які хтось наполегливо розповсюджував. 

Уже на громадських слуханнях, російська журналістка, наполегливо цікавилася у ракошинців, чому вони знову не перекривають дорогу і цим викликала підозру. 

СБУ на три години затримала журналістку для зʼясування обставин. Виявилося, що журналістка працює на Russia Today і є громадянкою Америки. Утім на територію України дівчина потрапила за російським паспортом, бо має також і російське громадянство. В Україні - не вперше. В соцмережі є її фото з Краматорська на тлі розфарбованої в триколор назви міста. 

Нині свобода російської журналістки не обмежена. Вона добровільно зобовʼязалася до четвертого серпня полишити територію України і видалила відзняте відео. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp