Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Донецькій області з початку року затримали 180 сепаратистів

20 серпня 2018 р., 17:46

Екс-найманці ховалися від закону, сподіваючись, що через чотири роки про їх службу в рядах ДНР ніхто не згадає.

Протягом восьми місяців поліція викрила 212 сепаратистів. З них 180 були затримані, ще 32 людини перебувають у розшуку. Про це в понеділок, 20 серпня, повідомляє прес-служба поліції.Відзначається, що більшість затриманих несли службу на незаконних пропускних пунктах і виконували різні підсобні роботи. Екс-найманці ховалися від закону, сподіваючись, що через чотири роки доказів щодо їх протиправний дій не залишиться. 

Однак, на кожного з них поліцейські вже зібрали досьє.Так, на КПВВ Мар'їнка поліцейські і прикордонники в складі Об'єднаних сил затримали на шляху до Києва жінку-санінструктора мотострілецького батальйону сепаратистів. Мешканка Горлівки до 2016 року служила в "гарячих точках", у тому числі, в Дебальцевому.У Маріуполі поліцейські упізнали в пасажирі на автовокзалі колишнього охоронця військових складів сепаратистів. А співробітники слов'янської поліції викрили сім'ю сепаратистів: син служив на блокпосту, а мати забезпечувала регулярне харчування для кожної зміни.Як повідомлялося, кілька днів тому на Донбасі затримали старшокласника за допомогу сепаратистам. Озброєний автоматом неповнолітній ніс службу на блокпосту і патрулював вулиці міста Часів Яр.Нагадаємо, в Донецькій області сепаратист добровільно здався поліції. Чоловік чотири роки переховувався від правоохоронців, однак вирішив добровільно здатися, дізнавшись зі ЗМІ про аналогічні історії інших сепаратистів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp