Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

При затриманні порушників ПДР поліцейським довелося застосувати фізичну силу

23 серпня 2018 р., 19:50

Молодики вели себе агресивно і чинили опір

Слідчий Мукачівського відділу поліції проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення опору працівникові патрульної поліції під час виконання ним службових обов’язків щодо охорони громадського порядку. В ході слідства правоохоронці з’ясували, що вночі, близько 02.45 год. потерпілий лейтенант поліції ніс службу у складі екіпажу. На вул.Я.Мудрого в м.Мукачеві вони помітили автомобіль марки «Skoda Superb», який рухався з порушенням правил дорожнього руху. На законні вимоги поліцейських зупинити автомобіль водій не реагував. В результаті переслідування, поліцейські зупинили машину. Водій і його 25-річний пасажир – мешканці Мукачева, вели себе агресивно, намагаючись нанести тілесні ушкодження поліцейському та пошкодили його формений одяг. Після чого до порушників були застосовані прийоми фізичної сили у встановленому законодавством порядку і їх доставили до Мукачівського відділу поліції.

За ознаками ч. 3 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків щодо охорони громадського порядку) 25-річному мукачівцю повідомили про підозру у вчиненому правопорушенні. Зараз вирішують питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Ще один випадок спричинення тілесних ушкоджень 27-річному мукачівцю розслідують поліцейські відділу. Як встановили полісмени, між двома мукачівцями на вул.Карпенка-Карого виник конфлікт. В результаті бійки, 28-річний чоловік наніс тілесні ушкодження своєму знайомому. Останнього з численними травмами доставили до місцевої лікарні.

За ознаками ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) у поліції проводять розслідування. Фігуранту провадження вже повідомили про підозру. Досудове слідство у справах триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp