Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині розшукали водія, який відправив у реанімацію двох дівчат

5 серпня 2014 р., 14:48

Ним виявився 24-річний місцевий мешканець.

Правоохоронці розшукали водія-втікача, який після наїзду на двох дівчат, залишивши автівку на місці ДТП, зник. 

У селі Богдан 24-річний місцевий мешканець, не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет та скоїв наїзд на двох дівчат. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди малолітні пішоходи отримали тілесні ушкодження, дітей госпіталізовано у травматологічне та реанімаційне відділення Рахівської районної лікарні. Після здійснення наїзду водій залишив автомобіль та зник з місця пригоди. Вже наступного дня правоохоронці розшукали винуватця ДТП. 

- Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Щоб встановити всі обставини ДТП, водія та всіх можливих свідків події наразі допитують слідчі райвідділу, - повідомив очільник міліції Рахівського району Геннадій Чайковський. 
Інформація Рахівського РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp